Want een goed dak heeft ook onderhoud nodig.

Een vakkundig dakdekker voor uw platte dak nodig? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder
Specialist in dakbedekking Nijmegen Romijnders Dakbedekking

Onze diensten

+ Dakonderhoud

Een jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw daken is voor de levensduur van de dakbedekking ontzettend belangrijk. In een jaar tijd kan er immers veel gebeuren op en met een dak. Door eenmaal per jaar onderhoud/inspectie uit te laten voeren kan mogelijke problemen en/of lekkages aan het licht brengen of zelfs voorkomen. De eventuele gebreken, met als gevolg schade, vieze vlekken en lekkageschade aan vloer, plafond wanden etc. kunnen met onderhoud/inspectie in kaart gebracht worden.

Romijnders dakbedekking verstrekt u na iedere onderhouds-/inspectiebeurt van een gespecialiseerd rapport met daktekening, waarin door middel van een duidelijke klassering de staat van uw dak(en) wordt weergegeven en, indien van toepassing, ons advies betreffende de te nemen maatregelen.

+ Dakrenovatie

Het dak is een kwetsbaar en onderhoudsgevoelig onderdeel van uw woning. Het is daarom belangrijk om op tijd een dakrenovatie uit te voeren en dit niet uit te stellen totdat er een lekkage is ontstaan. Na een uitvoerige inspectie door ons adviseren we u over de te kiezen dakbedekking en we geven u een kostenindicatie. Samen zorgen we ervoor dat uw dak er weer heel wat jaren probleemloos tegenaan kan!

+ Daklekkages

Heeft u een daklekkage, wij kunnen u hier uiteraard bij helpen. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons op 024-6417316

Kijk ook bij onze tips wat u zelf kunt doen.

+ Valbeveiliging

Om zo goed en veilig mogelijk op uw dak te kunnen werken dient de valbeveiliging in orde te zijn. Ook moet het jaarlijks gekeurd en onderhouden worden. Romijnders dakbedekkingen is specialist in het aanbrengen en onderhouden van valbeveiliging. Onze mensen kunnen u daarom deskundig adviseren over alle mogelijkheden voor uw woning.

Onze producten

Er is een ruime keuze op het gebied van verschillende dakbedekkingsmaterialen. Echter, niet elk type dakbedekking is even geschikt voor elke woning of elk gebouw. Bovendien heeft u zelf waarschijnlijk wensen en ook uw gemeente stelt soms voorwaarden aan uw dak. In een uitvoerige dankinspectie analyseren onze specialisten uw dak en geven we u advies over het type dakbedekking die het meest geschikt is voor uw woning, garage of schuur.

Uiteraard krijgt u deskundig advies over de beste oplossing voor uw situatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen over het type product of voor het aanvragen van een offerte!

+ Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is elastisch, uitstekend bestand tegen ons Hollandse klimaat en zeer geschikt voor platte- en licht hellende daken. Romijnders dakbedekking biedt u ruime keus uit verschillende soorten (APP en SBS), kwaliteiten, dikten en verwerkingsmethoden zoals volledig verkleefd, mechanisch bevestigd en losliggend. Bovendien kunt u kiezen voor een leislag.

+ Kunststof dakbedekking

De moderne kunststof dakbedekkingen zijn goed bestand tegen UV-straling, luchtverontreiniging en blijven elastisch, zelfs bij extreme kou. Wij realiseren duurzame oplossingen met onder meer ECB-folie, PVC-folie en EPDM-dak. Onze specialisten kunnen u precies vertellen welke soort, dikte en afwerkingstechniek het meest geschikt is voor uw dak(en).

+ Groendaken

Groendaken winnen aan populariteit, ook bij particulieren. De belangrijkste reden hiervoor is dat de grassen, mossen en andere planten die op een dergelijk dak worden geplaatst, helpen om schadelijke stoffen zoals fijnstof uit de lucht te halen. Een groendak heeft echter ook diverse andere voordelen, want groendaken hebben een isolerende werking en zorgen voor minder energiekosten. Bovendien zorgt het voor geluidsisolatie en kan het ingezet worden voor recreatief gebruik. Ook uit esthetisch oogpunt is een groendak een toegevoegde waarde voor uw woning.

Dakdekker Boven Leeuwen
Vragen over het geschikte product voor uw dak? Vraag meer informatie
 

Bekijk onze referentieprojecten

In de afgelopen veertig jaar hebben we op een grote diversiteit aan daken gestaan. We legden compleet nieuwe (groen)daken aan en repareerden de daken van woonhuizen, villa's, garages en tuinhuizen. We laten hier een selectie zien van de projecten waaraan we werkten.

WIE IS ROMIJNDERS DAKBEDEKKING?

320

OPGELOSTE LEKKAGES PER JAAR

40 jaar

EEN FAMILIEBEDRIJF

10

MEDEWERKERS

Daklekkage? Wij staan klaar voor u Bel (024) 641 73 16