Over Romijnders Dakbedekking

Onze ervaring is uw garantie

U heeft tegenwoordig ruime keuze op het gebied van dakbedekking. Echter, niet elk type dakbedekking is even geschikt voor elk woning of bedrijfspand. Bovendien heeft u zelf waarschijnlijk wensen en ook uw gemeente stelt soms voorwaarden aan uw dak. In een uitvoerige dakinspectie analyseren we uw dak en geven u advies over het type dakbedekking die het meest geschikt is voor uw pand.

 

Dienstverlening

Met al meer dan 40 jaar ervaring, hebben de specialisten van Romijnders Dakbedekking veel daken gezien en gemaakt. Deze ervaring zetten we dagelijks in om voor u het beste dak te realiseren. U kunt bij ons dan ook rekenen op dakbedekking die voldoet aan al uw wensen én de eisen die wettelijk gesteld worden. Vanzelfsprekend krijgt u voorafgaand altijd een uitgebreid deskundig advies van ons, toegespitst op uw situatie.

Een goede dienstverlening begint met een duurzame relatie met u, onze opdrachtgever. Dit onderstrepen we met een goede service: we zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedreparaties. Ook nazorg speelt daarbij een belangrijke rol.

 

Onderhoud

In jaar tijd kan veel gebeuren met uw dakoppervlak dat vaak onopgemerkt blijft totdat er schade optreedt! Romijnders dakbedekking biedt vanaf heden dan ook een Dakservice & -onderhoudscontract, waarbij een jaarlijkse inspectie en onderhoud ervoor kan zorgen dat problemen als deze worden voorkomen!

Wacht niet totdat het te laat is en neem gerust contact met ons op voor meer informatie!